PRIMERA MOBILITAT DEL PROJECTE: PAIMPOL, FRANÇA

 La primera mobilitat del nostre projecte, anomenda "Discovering history, local culture and traditions: how the history of our territories is linked to the sea" a la ciutat francesa de Paimpol, va tenir lloc del passat 28 març fins el 2 d´abril.

  La primera vegada després de dos anys de Covid que l´alumnat ha pogut viure l´experiència tan enriquidora d´allotjar-se en famílies franceses. 

  Hem pogut gaudir d´un passeig en barca pel riu Trieux, descobrint aquest meravellós riu i el seu estuari, zona de navegació classificada Natura 2000. 

També vàrem fer un recorregut per la meravellosa illa de Bréhat, on tinguèrem una reunió amb mariners del SNSM (Socorristes Nacionals del Mar).

Hi vàrem visitar el Sillon de Talbert , per a descobrir la flora, fauna i la preservació de les dunes.

Treballarem també en grup a l´institut, amb programes com canva i padlet. 

I finalment, una recepció a l´Ajuntament de la ciutat, on tinguèrem que fer un discurs tant en castellà com en anglés davant totes les autoritats.

En definitiva, una setmana inoblidable.










Comentarios

INFORMACIÓ A FAMÍLIES

Estimades famílies: Ens posem en contacte amb vosaltres per a informar-vos de l’aprovació d'un nou projecte ERASMUS KA210 anomenat: PROTECCIÓ DEL MAR I DE L'ESPAI MARÍTIM. -Què és un projecte Erasmus ka210? Es tracta d´un projecte de col·laboració entre diversos països europeus. -Alumnat i mobilitats. En este projecte participaran 20 alumnes de 3r o 4t ESO: 8 alumnes que viajarán a França, 6 a Grècia i 6 a Itàlia. Els desplaçaments (vols, bus,...) i altres despeses, correran a càrrec del pressupost aprovat pel programa Erasmus. L´elecció de l´alumnat participant es farà a càrrec de la comissió Erasmus del centre, que tenim establert uns criteris que son públics des de ja varios anys i poden trobar en la pàgina web, en l'apartat “Evols en Europa”. -Si estan interessats/des, preguem ompliguen i retallen la part de baix del full i li´l donen, a la vicedirectora del centre, MCarmen Domínguez, o a la profesora de francés, Yolanda Martínez, abans del 5 de Novembre 2021.

Entradas populares de este blog

MOBILITAT A CÀLLER, ITÀLIA

TERCERA MOBILITAT A GIANITSSA, GRÈCIA